Talonpoikaishenkisesti sisustetussa ravintolasalissamme on 63 asiakaspaikkaa. Tila on kalustettu perihämäläisesti vanhoilla, jopa sadan vuoden takaisilla talonpoikaiskalusteilla. Salia somistamassa ja tunnelmaa luomassa on suuri luonnonkivatakka. Tunnelma on taattu niin kesä-, kuin talviaikanakin.

Kabinetissamme on 20 asiakaspaikkaa, ja se soveltuu erityisen hyvin pieniin perhejuhliin tai kokouskäyttöön. Kabinetistamme löytyy myös valkokangas, sekä videotykki. Tarjoamme kokoukseen kaikki tarvitsemanne palvelut aamupalasta illalliseen.

Pihapiiristämme löytyy myös tunnelmallisia hirsirakenteisia tiloja saunomiseen ja kylpemiseen. Nämä tilat luovat unohtumattomia kokemuksia suomen luonnosta ja vanhoista perinteistä. Vuokrattavia tiloja ovat sauna ja saunatupa, savusauna ja kylpytynnyri. Näiden lisäksi kesäaikana vuokrattavissa on hirsirakenteiset aitat tarpeidesi mukaan. Isoon aittaan mahtuu kymmenen henkilöä ja pieni aitta on varattu kahdelle hengelle.

Juhlapalvelussamme valmistamme kaikki ruoat tuoreista, laadukkaista raaka-aineista vuosien kokemuksella. Yrityksemme on tunnettu ammattitaitoisesta, ystävällisestä ja palvelualttiista henkilökunnasta. Räätälöimme palvelumme asiakkaidemme toiveiden mukaan.

Tarjoamme juhla- ja cateringpalvelua erilaisiin tilaisuuksiin. Meiltä saatte tarjottavat niin ristiäisiin, häihin, muistotilaisuuksiin ja perhejuhliin kuin myös yritysten tapahtumiin, pikkujouluihin sekä lounas- ja kokoustarjoiluihin.

Ajankohtaista

Vallitsevan tilanteen vuoksi tarjoamme tällä hetkellä pitopalvelua ainoastaan take away annoksina,
kotiinkuljetettuna tai noudettuna.

Tilaukset : 0400 996 169, juhlapalvelu@kaapinlahteenkievari.fi

Juhlatilat avautuvat vieraille jälleen 1.6. alkaen.